Gratis verzending v.a. € 50,-
Same day delivery in Amersfoort
Een échte fysieke winkel
Winnaar Most Innovative Start Up Award 2018

★ Winkel ★

 

Roots Amersfoort

 

Adres:
Krommestraat 22
3811 CC Amersfoort
033 2852272
[email protected]

 

Openingstijden:

Maandag     gesloten
Dinsdag      10:00 - 18:00
Woensdag   10:00 - 18:00
Donderdag  10:00 - 21:00
Vrijdag       10:00 - 18:00
Zaterdag     10:00 - 17:30
Zondag       12:00 - 17:30

 

BREAKING NEWS, vanaf 11 april opening nieuwe winkel!

Are you ready... vanaf 11 april gaan de deuren los van de nieuwe Roots! Grand Opening van 11 t/m 14 april met één en al gekkigheid, blijheid en nieuwheid! Wij verhuizen een deurtje verder, dus je hoeft niet ver te zoeken. Ik zeg... see you next week en laat je verrassen!


Wij groeien uit ons jasje en smachten naar meer ruimte, groter magazijn en meer mogelijkheden voor uitbreiding online. Door het verhuizen naar dit grote mooie pand, kunnen wij alles realiseren en nog harder doorgroeien! Wij zijn trots en ook een beetje nog vol ongeloof, dat wij deze mooie stap in 1,5 jaar tijd kunnen zetten!

Zo krijgen wij een fantastische grote winkel op de begaande grond en op de eerste verdieping! Op de tweede verdieping komt een groot magazijn, kantoor, enz. Ons huidige pand waar wij 1,5 jaar geleden met Roots zijn begonnen, daarvan gaan wij het winkelgedeelte verhuren (interesse om te huren, stuur een berichtje) en blijven er zelf wel lekker boven wonen!

De winkel
Midden in het centrum, tussen de twee bekende pleinen in ligt de Krommestraat. De Krommestraat, ook wel het ''Leukste straatje van Amersfoort'' genoemd. Het leukste straatje is het zeker! Leuke kleine unieke winkeltjes die je alleen in Amersfoort tegen komt. Daar zit Roots dus, in de Krommestraat van Amersfoort! Sinds februari 2017 zijn Anne en Alex (eigenaren Roots) de winkel begonnen. Een half jaar daarvoor, een grote verbouwing inclusief de bovenwoning waar wij (Anne en Alex) wonen. Werk en wonen op één plek, ideaal! Het pand komt uit +/- 1700 - 1800 en heeft geweldige eigentijdse details. Het is strak gerenoveerd, maar de oude details komen nog mooi naar voren. De webshop is op 21 september 2018 gelanceerd. De reden voor een webshop... de volgers op de Instagram van Roots vroegen dagelijks; ''hebben jullie ook een webshop?'' , ''is dat jurkje er ook in maat L en wat kost het?''. Dus... back to the Roots, KLANT IS KONING! Als de klant het wilt, dan komt er een webshop en zo doende. Tegelijkertijd onder één voorwaarde, iedereen die uit Amersfoort, Hoevelaken, Leusden of Soest komt krijgt het de zelfde dag tussen 18:00 -21:00 uur gratis thuis bezorgd met de Roots-scooter!

Winnaar Most Innovative Start Up Award 2018
Nog geen jaar open en Roots heeft al een Award in de wacht weten te slepen en niet zo maar één. De Most Innovative Start Up Award is een award voor retailers die binnen 5 jaar iets unieks weten neer te zetten. Roots heeft zich weten te onderscheiden door middel van het merkenpakket, servicegericht, persoonlijk zijn naar de klant en van #iedereenismodel op social media, waarbij Amersfoorters als ''echt'' model op de foto gaan in een Roots outfit. 

 


Gratis verzending v.a. € 50,-
Same day delivery in Amersfoort
Een échte fysieke winkel
Winnaar Most Innovative Start Up Award 2018