Gratis verzending v.a. € 75,-
Advies nodig? Bel ons of stuur een DM
Winnaar Most Innovative Start Up Award 2018

The one and only!

"Het leukste straatje van Amersfoort"

Midden in het centrum, tussen de Hof en het Lieve Vrouwekerkhof, ligt de Krommestraat. Hier zijn wij gevestigd met onze winkel, Roots. De Krommestraat, beter bekent als “Het leukste straatje van Amersfoort”. Een unieke combinatie van horeca en kleine winkeltjes die je alleen in Amersfoort tegenkomt. 

Roots Amersfoort

In september 2017 heeft Anne (oud-eigenares van Roots) de deuren van deze winkel geopend. Na een grote verbouwing van het winkelgedeelte en de bovenwoning kon het avontuur echt van start. En wat voor een avontuur. Nog geen jaar na de opening heeft Roots al een Award in de wacht gesleept. De Most Innovative Start-Up Award. Dit is een prijs voor retailers die binnen vijf jaar iets unieks weten neer te zetten. Roots heeft zich weten te onderscheiden door middel van het merkenpakket, servicegerichtheid, het persoonlijke contact met de klant en #iedereenismodel op de social media. Een prestatie waar wij erg trots op zijn!

Webshop

Wij gaan back to the Roots want, KLANT IS KONING! Op 21 September 2018 is de webshop gelanceerd. Reden hiertoe is het toenemende aantal vragen van onze volgens op Instagram. "Hebben jullie ook een webshop?", "is dat jurkje ook in maat L te koop?" en "Wat is de prijs van dat T-shirt?" Kortom, er was vraag naar een online versie van Roots. Als de klant een webshop wil, bouwen wij een webshop. Je kunt 24/7 online bij ons shoppen en wij versturen het pakketje op dezelfde of volgende dag nog. Als je in de buurt woont kan je de bestelling van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 uur en 18.00 uur afhalen in de winkel.

De grote verhuizing

De laatste stap in ons succes was het verhuizen naar het pand van onze toenmalige buren, Speelboek. In April 2019 hebben wij na hard werken de grotere versie van onze kleinere winkel geopend. De karakteristieke trekjes van het eerste winkel hebben wij doorgetrokken naar de nieuwe. Een strakke renovatie waar ruimte is gelaten voor de oude details. Een deur verder, maar nog steeds in de Krommestraat. Meer ruimte voor toffe merken en meer ruimte voor blije klanten. Want daar houden wij van!

Zien wij jou snel? Hier vind je de openingstijden.

Liefs!

Team Roots

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending v.a. € 75,-
Advies nodig? Bel ons of stuur een DM
Winnaar Most Innovative Start Up Award 2018